Play Reklam & Event startades i Motala som en renodlad reklambyrå år 2011. Det var då.

I Januari 2015 ändrades ägarkonstellationen, i samma veva lyftes ny kompetens in i huset och vips så blev Play en reklam- och eventbyrå och antalet medarbetare ökade, alla med olika kompetenser och bakgrunder. Det är nu.

På Play jobbar vi med allt från idé och strategi, till formgivning, originalarbete och själva tryckprocessen. Film, hemsidor och sociala medier är också vårt signum. För att inte tala om event, jisses vilka kalas vi skapat.

Vår affärsidé handlar om att utveckla dig och ditt företag – oavsett storlek på bolag. Tillsammans skapar vi framgång kan låta lite klyschigt, samtidigt som det ligger till grund för vår övertygelse. Det är sällan det finns någon som känner din målgrupp bättre än just du, möjligen har du bara aldrig reflekterat över hur du ska träffa rätt.

I slutändan handlar det om kommunikation. Om du som kund till oss önskar att möta din målgrupp i rätt sammanhang rent fysiskt, eller om du bara vill förmedla en känsla eller sälja en produkt genom reklam så hjälper vi dig!

Vi har en nära kontakt med våra samarbetspartners och leverantörer, därför är vi väl insatta i hur varje del av branschen fungerar. Genom att kunna varje del av branschen vet vi hur vi ska effektivisera just ditt case.

Välkommen in! Kaffe ingår. Alltid.

FILM / FOTO

TRYCKSAKER

PROFILKLÄDER

STORFORMAT / MÄSSMATERIAL

GRAFISK DESIGN

SOCIALA MEDIER

KOMMUNIKATION

EVENT

FLYGFOTO