En digital/social helhetslösning för ditt företag.


Utöver traditionell reklam och eventproduktion kan vi kan hjälpa ditt företag med att hitta rätt i den digitala djungeln. Vilka delar som passar just ditt företags kommunikation kan du enkelt välja efter vad som passar dina mål och din budget.


Hemsida

Vi hjälper dig ta fram en proffsig hemsida som är ditt företags ansikte utåt på nätet. Antingen tillhandahåller du själv innehållet eller så tar vi fram text, film, foto och skräddarsyr hemsidan så att den passar just ditt företag.

Filmproduktion

Om du är i behov av en digital företagspresentation i form av en film eller en animation som visar upp dina styrkor och mål så hjälper vi dig. Filmen kan distribueras på din hemsida, i dina sociala kanaler men även användas i säljmöten och andra typer av presentationer.

Fotosession

Imagebilder som skapar känsla hos dina kunder, eller bilder av mer dokumentär typ – vi hjälper dig att ta fram proffsiga bilder som du kan använda på er hemsida eller på sociala kanaler.

Text/Copy

Bra texter är viktigare än någonsin. Vi hjälper dig ta fram säljande texter som gör att ditt företag sticker ut på marknaden och ger ett proffsigt intryck gentemot era kunder.

Sociala kanaler

Vi hjälper dig att synas kontinuerligt med rätt innehåll i den digitala djungeln. Beroende på ditt behov lägger vi upp dina inlägg och skickar ut nyhetsbrev för att kommunicera med din kundkrets. Du ska synas på rätt plats, i rätt tid, med rätt budskap.


Välj vilka delar som just ditt företag är i behov av och boka ett möte med oss så hjälper vi dig ta fram rätt marknadsplan. Kontakta oss.

Hemsida
Filmproduktion
Fotosession
Text/Copy
Sociala kanaler