TRYCKSAKER


Flexibelt & kostnadseffektivt. Hos oss finner du alla typer av trycksaker. Från de minsta av visitkort, foldrar & broschyrer till årsredovisningar och kataloger. Vi levererar både adresserad och o-adresserad reklam.


STORFORMAT & MÄSSMATERIAL


Vi levererar digitaltryck i storformat & storbildstryck. Det kan handla om vepor, rollups, beachflaggor & material till mässor, men också om popup-väggar & fasadvepor. Givetvis står vi likväl till förfogande när det kommer till montage & installation.


PROFILKLÄDER


På Play har vi lång erfarenhet av profiltryck. Från arbetskläder, sport, fritid & giveaways. Vi levererar tryck, brodyr & transfer från topp till tå.


MARKNADSFÖRING


Marknadsföring är idag en rad olika typer av reklam. Vi står till förfogande oavsett vilken del ni är intresserade av och tar fram lösningar efter era behov. Sociala medier, hemsidor och sökoptimering, till annonser och kampanjer. Det är inte innehållet som ska marknadsföras, det är innehållet som är marknadsföringen. Ett bra innehåll skapar intresse, får goda placeringar i söktjänsterna och drar till sig länkar. Det leder till fler besökare som vi ser som era potentiella kunder. Det handlar om att bygga just ditt varumärke för att ta dig till nästa mål!


FILM & FOTO


Kreativt & aktuellt. På Play gör vi allt från företagspresentationer på webben till reklamfilm på TV. Genom att blanda traditionell storytelling med flygfoto och visuella effekter som animationer och 3D erbjuder vi en unik och proffsig lösning. Vi tillhandahåller tjänster inom både flygfoto- och filmtjänster från luften. Vi använder en avancerad radiostyrd quadracopter (helikopter med fyra propellrar) som kan fotografera i högupplösta JPG och RAW format, vilket innebär en mycket hög kvalité på det slutliga bildmaterialet. Flygmaskinen är av märket DJI. Via en direktlänk mellan flygmaskinen och en skärm på marken kan vi se bildströmmen i realtid, vilket gör det möjligt att justera och komplettera med bilder ur flera önskade vinklar under en och samma flygning.