VÅRA VÄNNER

Play har funnits sedan 2011 och under den här tiden har vi fått möjlighet att träffa hundratals människor med tusentals idéer. Ja, faktum är att vi under åren har arbetat med över 800 unika kunder. Så här säger några av dem om vårt samarbete.

“Jag har samarbetat med Play i flera olika projekt och det jag framför allt uppskattar är deras öga för detaljer. De är lyhörda, effektiva och flexibla. Vill du jobba med ett företag som sätter kunden i fokus, då kan jag varmt rekommendera Play.”

Annika Gustavsson

HR Generalist Gränges i Finspång

 

”Play ställer verkligen alltid upp, löser och fixar alla uppdrag och behov vi som beställare kommer med – oavsett kort framförhållning. Det är ovärderligt att ha den tryggheten och garantin på leverans och lösning från en byrå!”

Per Wahlgren

Filmproducent/bildredaktör
Region Östergötland

 

”Play är en lokal affärspartner med en enorm förmåga. De är en helhetsbyrå inom bland annat reklam och kommunikation. Deras lyhördhet och nyfikenhet samt proaktivitet gör att de är en av de skarpaste byrån på nationell nivå. De är väldigt enkla med att göra med fokus på skapa relation och affärsnytta vilket vi på Enkla Hem gillar och de bästa av allt är att de underlättar vår vardag.”

Emanuel Vardi

VD, Enkla hem 

“Det bästa med Play är den snabba återkopplingen, från förfrågan till offert och till färdig produkt med hög klass på leverans”

Andreas Wilzén

VD Wilzéns

 

“Det bästa med att arbeta tillsammans med Play är att det alltid är så roligt längst vägen och att resultatet alltid blir toppklass!”

Matilda Lidén

VD, LIWE Estate

“Vi har valt att samarbeta med Play då vi arbetar med exklusiva upplevelser och då krävs det att samarbetspartners står för samma samma sak – Professionellt och exklusivt hela vägen.”

Sofie & David

Strenge & Wingren AB 

“Det jag gillar med Play Reklam & Event är att ALLT känns familjärt. Inga frågor eller idéer känns dumma att dra och man får snabbt hjälp med exempelvis bilder, loggor & annat material”

Fredrik Haglind

VD, Flott Restauranger

“Play är min trygga hamn. Deras förmåga att alltid hjälpa mig med det jag själv saknar är oumbärligt. Och ofta med väldigt kort varsel”

Johan Karlgren

Pappas pärlor

”Snabb service med hög nivå av leverans och innovativt tänk. Passar vår verksamhet som ständigt är behov av flexibla effektiva lösningar och produkter.”

Gustav Spetz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare, Bjurfors Linköping

”Förutom professionell uppbyggnad av min tydliga och vackra hemsida, utformning av logga samt alla de fina bilder som tagits skulle jag säga att det bästa med att arbeta tillsammans med Play är deras lyhördhet gentemot mina behov och önskemål.”

Sara Kindell

VD, Hemkvalité AB

“Hotell Sommarhagen säljer upplevelser. Vi har samarbetat med Play under flera år. De har alltid fångat känslan och upplevelsen på ett perfekt sätt i flertalet videoproduktioner, som visas högt upp på YouTube nationellt och internationellt och varit mycket viktiga för vår försäljningsökning. Tack för det fina samarbetet!”

Marianne Jordvi

VD, Hotell Sommarhagen

Loading...